hogyan válunk hasznodra?

Részt veszünk álmaid megvalósításában és segítünk karriered 100%-os kibontakoztatásában. Az első, tisztázó konzultáció INGYENES, válassz az alábbi témák közül!

Álláskeresés

Első testhezálló munkahelyedet vagy valamennyi kihagyás után a következőt keresed? Minél hamarabb ismerd meg és vedd a saját kezedbe a lehetőségeidet! Számíthatsz ránk, hogy sikerüljön, amit eltervezel.

Állásváltás

Váltani szeretnél, de komoly fejtörést okoz? Bizonytalannak érzed, hogy a Te esetedben hogyan és merre volna a legcélszerűbb továbblépni? Ne bízd magad a véletlenre, nekünk ez a specialitásunk.

pályamódosítás

Gyökeres változásra vágysz? Teljesen más szakmát űznél, mint amit eddig? Esetleg vállalkozóvá szeretnél válni? Ne hagyd kiverni a fejedből, több megoldási lehetőség is van a számodra.

Karriertervezés

Hogyan kezdjem, merre tovább? Javasolt előre tervezni életpályánkat, időközönként újradefiniálni szakmai céljainkat. Tisztán megfogalmazott, világos célok nélkül könnyen tévútra terelődhetünk.

Versenyképes Önéletrajz-írás

Sokkal több interjúra szeretnél bejutni? Tanulj meg sokkal versenyképesebb önéletrajzot írni! Azonnal bevethető eszközöket, gyorsan fialó tippeket, átütő eredményeket kapsz cserébe. Álláskeresőknek és pályakezdőknek mondhatni kötelező a részvétel.

Versenyképes Álláskeresési technikák

Egy versenyképes önéletrajz önmagában még nem elegendő, ha nem ismered és használod a versenyképes álláskeresési technikákat is. A kettő együtt fog sikerre vinni.

Go to WordPress honlapépítés

WordPress honlapépítés

Régóta szeretnél egy saját honlapot, de folyamatosan fizetett informatikus nélkül? A WordPress-t milliók használják szerte a világon, programozói tudás nélkül. Felépítjük honlapod, melyet aztán már egyedül is könnyedén fogsz tudni kezelni, akár egy egyszerű Word-programot. A KarrierKlinika oldalát is mi csináltuk többek között. DÍJAZÁS: 37.000 Ft (telepítés+sablon+menü+alaptartalom+betanítás)

garanciavállalás

EGYEDÜLÁLLÓ, KOCKÁZATMENTES AJÁNLATUNK VAN A SZÁMODRA! Ha úgy érzed, hogy nem vagy elégedett a kapott szolgáltatás minőségével, úgy annak árát kérdés nélkül visszatérítjük.

Kik vagyunk és mit akarunk?

Inspiratív szakemberek, akiknek az a küldetésük, hogy a munka világában boldoggá tegyenek.
Ugye jó volna végre megtalálni azt a hivatást, amit igazán szeretsz?

Igen tudjuk, Te is ismered azt a rongyosra koptatott és már idegesítően igaz klisét, miszerint; “csináld azt, amit szeretsz és soha többé nem kell dolgoznod”. Közben pedig ezt gondolod: annyit mondogatják, valaki mutassa már meg végre hogyan kell meg is valósítani! Mert keményen dolgozom, végzem a munkám, tanulok, folyamatosan igyekszem, kitartóan küzdök, de mégsem tesz boldoggá és egyre elkeseredettebb vagyok. Valószínűleg rendszeresen fel is teszed magadnak a bűvös kérdést: "Valami baj van velem, mit csinálok rosszul???" Ezt az oldalt Neked hoztuk létre, kedves Önmegvalósító, aki addig nem nyugszik bele az életébe, míg 100%-osan képessé nem válik kibontakoztatnia önmagát.

EZEK MI VAGYUNK

Úgy raktuk össze magunkat, hogy minden olyan téren számíthass ránk, mely a karriered fejlődéséhez szükséges lehet.

Palágyi Adrienn

Álláskeresési és karrierfejlesztési tanácsadó, kisvállalati HR partner
Letisztulnak számodra az előtted álló lehetőségek és ugrásszerűen javíthatsz az elhelyezkedési esélyeiden. Miközben álmaid megvalósulnak, 100%-osan versenyképes lehetsz az álláspiacon is!

Bódogh Gabriella

HR- és ügyfélkapcsolati asszisztens
Ügyfélkapcsolati tapasztalataim hatásaként képeztem át magam humán területre. Számomra kiemelten fontos, hogy az álláskeresők megtalálják az érdeklődésükhöz és személyiségükhöz illő ideális állást, elősegítve ezáltal saját fejlődésüket, gyarapodásukat.

ezt mondják rólunk

Helló!

Írd meg miben segíthetünk. Ígérjük, hogy legkésőbb 48 órán belül válaszolunk.